Loading Events

« Sve projekcije

  • This event has passed.

Hollywoodska prevara

7. svibnja 2021. u 20:00 do 21:30

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u petak, 7. svibnja u 20 sati na rasporedu je  kriminalistička komedija ‘Hollywoodska prevara’ s Robertom De Niroom, Morgan Freemanom i Tommy Lee Jonesom u glavnim ulogama.

Max Barber (Robert De Niro) je Hollywoodski producent niskobudžetnih filmova koji će napraviti ili reći sve samo da uspije snimiti svoj film. Walter Creason (Zach Braff) je Maxov nećak i partner, vječiti optimist, koji ne zna ništa o mutnim poslovima i samo želi snimati filmove. Maxov zadnji film propada u kinima te ostavlja Maxa u dugovima prema zloglasnom mafijašu Reggieu (Morgan Freeman) koji mu prijeti ubojstvom.

U isto vrijeme, ostarjela zvijezda filmova, Duke Montana (Tommy Lee Jones) razmišlja o samoubojstvu dok dane provodi opijajući se u svojoj sobi. Dani slave su daleko iza njega i više ne vidi smisao života. Spletom okolnosti Max saznaje kako, u slučaju pogibije glavnog glumca na setu koji je osiguran, producentima ostaje novac od osiguranja. U tome vidi sjajnu priliku te odluči snimiti novi film u kojem će mu glavni glumac biti nitko drugi do Duke Montana.

 

Details

Date:
7. svibnja 2021.
Time:
20:00 do 21:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Ostalo

Kategorizacija
12
Izvorno ime
Comeback Trail
Redatelj
George Gallo
Uloge
Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Emile Hirsch, Zach Braff
Trajanje filma
104
Država
SAD
Top