Izdavač, ponuđač usluga i sadržaja te vlasnik internetske stranice i njenog sadržaja:

Ustanova za kulturu i sport Metković
Stjepana Radića 1, 20350 Metković, Hrvatska
Tel: +385 (0)20 681 903
OIB: 39002348307 MB: 03422917, Raiffeisen banka, IBAN:HR29 2484 0081 1046 8432 7
Trg.sud u Splitu, stalna služba u Dubrovniku MBS:060161038,
Osnivač: Grad Metković
Osobe ovlaštene za zastupanje: Zrinka Mijoč, ravnateljica

Copyright

Svi sadržaji, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranicama zaštićeni su autorskim pravom i drugim pravima intelektualnog vlasništva te se ne smiju objavljivati, reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog prethodnog pisanog pristanka nositelja odgovarajućeg prava i Ustanove za kulturu i sport Metković.

Korisnik osobito nema pravo skidati, umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati, mijenjati sadržaj, stvarati izvedenice, uključivati na druge internetske stranice ili medije ili koristiti na bilo koji način osim za osobne svrhe za kućnu uporabu.

Ograničenje odgovornosti

Stranice koristite isključivo na vašu vlastitu odgovornost. Ustanova za kulturu i sport Metković, kao niti jedna treća osoba povezana sa njome, ne jamči ni na koji način da upotreba stranica neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Pristup ovoj internetskoj stranici ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovorna Ustanova za kulturu i sport Metković.

Ustanova za kulturu i sport Metković zadržava mogućnost promjene kinorasporeda kao i mogućnost nepotpunih i/ili pogrešnih informacija,opisa usluga, filmskih naslova, vizuala, sadržaja i sl.

Ova izjava o odgovornosti se odnosi na sve eventualno nastale štete ili moguće ozljede uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, lošim osobinama, prekidom, izuzećem, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom ili bilo kakvom drugom radnjom.

Kategorizacija audiovizualnih djela

Na temelju članka 30. Zakona o audiovizualnim djelatnostima (»Narodne novine« br. 76/07, 90/11) Hrvatsko audiovizualno vijeće, na prijedlog ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra, donosi PRAVILNIK O KATEGORIZACIJI AUDIOVIZUALNIH DJELA

Kategorija „18“: Označava filmove čiji sadržaj je preporučen isključivo punoljetnim osobama i nije preporučen za maloljetnike.

Kategorija „15“: Označava filmove čiji sadržaj ili dijelovi sadržaja nisu preporučeni za maloljetnike mlađe od 15 godina.

Kategorija „12“: Označava filmove čiji sadržaj ili dijelovi sadržaja nisu preporučeni za maloljetnike mlađe od 12 godina.

Kategoriju »Svi uzrasti« nije potrebno posebno označavati simbolom i smatra se da svaki film koji nije posebno označen simbolom neke druge kategorije spada u kategoriju »Svi uzrasti«.

Za sva dodatna pitanja, nejasnoće, žalbe, prijedloge i pohvale slobodno nam se obratite e-poštom: gks@metkovic.hr ili telefonom: +385 (0)20 681 903.

Top