Loading Events

« Sve projekcije

  • This event has passed.

Inspektor Brk i zagonetni slučaj

studeni 10. u 17:00 do 18:28

subotu, 11. studenoga s početkom u 17 sati na rasporedu je animirani film ‘Inspektor Brk i zagonetni slučaj’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Zamislite svijet kukaca u kojem su pauci policajci. Predstavljamo vam do sada neviđen svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor…. i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie!

Radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu, ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce. Nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu Arabellu crnu udovicu – udovicom. Inspektor Brk, tvrdi profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.

 

Details

Date:
studeni 10.
Time:
17:00 do 18:28
Event Categories:
,
Event Tags:

Ostalo

Izvorno ime
Inspector Sun y la maldición de la viuda negra
Redatelj
Julio Soto Gúrpide
Uloge
Jesur Barreda, Andrea Villaverde, Catherina Martinez
Trajanje filma
88
Top