Loading Events

« Sve projekcije

  • This event has passed.

Monster Hunter

27. veljače 2021. u 19:30 do 21:13

 

U Kinu „Pobjeda“ Metković u subotu, 27. veljače u 19:30 održat će se projekcija filma „Monster Hunter“, s Millom Jovovich u glavnoj ulozi.

Radnja novoga akcijskoga filma temeljena je na globalnom fenomenu istoimenog serijala video igara.

Osim našeg svijeta, postoji i drugi, svijet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju svojim teritorijem. Kad neočekivana pješčana oluja prebaci kapetanicu Artemis (Milla Jovovich) i njenu jedinicu (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) u novi svijet, vojnike će šokirati otkriće da je neprijateljsko i nepoznato okružje stanište ogromnim i zastrašujućim čudovištima koja su imuna na njihova vatrena oružja.

U očajničkoj borbi za opstanak, postrojba nailazi na tajanstvenog Lovca (Tony Jaa), čije mu jedinstvene vještine omogućavaju da uvijek bude korak ispred moćnih stvorenja.

I dok Artemis i Lovac polako grade međusobno povjerenje, ona otkriva da je Lovac dio tima koji vodi Admiral (Ron Perlman).

Suočeni s opasnošću koja prijeti uništenjem njihova svijeta, hrabri ratnici udružuju svoje jedinstvene sposobnosti i udružuju se za krajnji obračun.

Details

Date:
27. veljače 2021.
Time:
19:30 do 21:13
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Ostalo

Kategorizacija
12
Izvorno ime
Monster Hunter
Redatelj
Paul W.S. Anderson
Uloge
Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I.
Država
SAD
Top