Loading Events

« Sve projekcije

  • This event has passed.

Sentir y gustar – Kušaj i guštaj

ožujak 18. u 19:30

Event Navigation

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 18. ožujka s početkom u 19:30 održat će se premijera dokumentarnoga filma ‘Sentir y gustar – Kušaj i guštaj’.

Redatelj filma je Matej Sunara, a autori scenarija uz njega su i Ante Arambašić, Jakov Petrak i p. Tomislav Špiranec.

‘Sentir y gustar – Kušaj i guštaj’ geslo je koje je sveti Ignacije Loyolski koristio opisujući način kako ući u dublji odnos s Bogom koji nas grli kroz stvarnost. U 80 minuta ovaj film opisuje kako je 350 mladih iz cijelog svijeta ljetos grlilo Boga u stvarnosti, u Hrvatskoj. Preko 50 svjedočanstava na više od 15 svjetskih jezika ispričat će vam jedinstvenu priču koja se odvila u srcu turističke sezone na čak 29 lokacija, u sklopu Međunarodnog isusovačkog programa za mlade MAGIS Europe 2022. Uz svjedočanstva, u film su umetnute igrane scene iz Ignacijeva života koje u kratkim crtama pričaju njegov put ka svetosti.

Svi imamo svoj put traženja, otkrivanja i kušanja Boga u svakodnevici, a nadamo se da će vas vaš dovesti na premijeru ovog jedinstvenog dokumentarnog filma. Ulaznice su besplatne, a možete ih preuzeti u Kinu ‘Pobjeda’ Metković svaki radni dan u vremenu od 9 do 13 sati ili na dan projekcije od 17:30.

Details

Date:
ožujak 18.
Time:
19:30
Event Categories:
,
Event Tags:

Ostalo

Izvorno ime
Sentir y gustar - Kušaj i guštaj
Redatelj
Matej Sunara
Država
Hrvatska
Top