Loading Events

« Sve projekcije

  • This event has passed.

Soba želja

17. listopada 2020. u 20:00 do 21:50

Event Navigation

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 17. listopada s početkom u 20 sati održat će se projekcija filma ‘Soba želja’.

Glumica i model Olga Kurylenko, najpoznatija po ulozi Bondove djevojke u filmu Zrno utjehe, u ovoj Sci-Fi drami glumi majku kojoj se ostvaruje svaka materijalna želja, ali sve što ona želi je dijete koje je izgubila.

Naime, radnja filma odvija se oko njujorškoga mladog para Kate i Matt. On je ilustrator i crtač stripova, a ona je zasićena poslom u velikom odvjetničkom uredu. U potrazi za autentičnijim i zdravijim životom, napuštaju grad i useljavaju se u staru kuću u New Hampshireu. Ubrzo tamo otkrivaju tajnu skrivenu sobu koja ima izvanrednu moć da materijalizira sve što požele. Poput djece u trgovini slatkiša, oni provode dane i noći prepuštajući se svakoj svojoj želji za materijalnim. A onda jednog dana požele dijete, malenog dječaka.

Ispod prividnog stanja blaženstva, sretni par vrebaju mračne sile i neke od tih ostvarenih želja mogu imati strašne posljedice: sve materijalne kreacije prostorije ne mogu napustiti kuću bez da se troše. Soba bi tako mogla pretvoriti njihov san u najgoru noćnu moru.

Details

Date:
17. listopada 2020.
Time:
20:00 do 21:50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Ostalo

Kategorizacija
15
Izvorno ime
The Room
Redatelj
Christian Volckman
Uloge
Olga Kurylenko, Kevin Janssens, Joshua Wilson
Trajanje filma
100
Država
SAD
Top