Loading Events

« Sve projekcije

  • This event has passed.

Brzi i žestoki 10

26. svibnja 2023. u 20:00 do 22:21

Akcijski triler ‘Brzi i žestoki 10’, posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih globalnih franšiza u kinematografiji, na rasporedu je u petak, 26. svibnja s početkom u 20 sati.

Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve—i svakoga—što Dom voli, zauvijek.

U filmu Brzi i žestoki 5 iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlog brazilskog narkobosa Hernana Reyesa i odrubili mu carstvo na mostu u Rio De Janeiru. Ono što nisu znali je da je Reyesov sin, Dante (Jason Momoa), svjedočio svemu tome i proveo posljednjih 12 godina smišljajući plan kako natjerati Doma da plati najveću cijenu. Danteov zaplet raspršit će Domovu obitelj od Los Angelesa do rimskih katakombi, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Stvorit će se novi saveznici i ponovno će se pojaviti stari neprijatelji. Ali sve se mijenja kada Dom otkrije da je njegov vlastiti 8-godišnji sin (Leo Abelo Perry, Black-ish) krajnja meta Danteove osvete.

 

Details

Date:
26. svibnja 2023.
Time:
20:00 do 22:21
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Ostalo

Kategorizacija
12
Izvorno ime
Fast X
Redatelj
Louis Leterrier
Uloge
Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Jason Momoa, Rita Moreno
Trajanje filma
141
Država
SAD
Top