Loading Events

« Sve projekcije

  • This event has passed.

Siroče: prvo ubojstvo

kolovoz 11. u 20:00 do 21:09

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u četvrtak, 11. kolovoza s početkom u 20 sati na rasporedu je film ‘Siroče: prvo ubojstvo’ – nastavak kultnoga američkoga horora iz 2009.

‘Siroče: Prvo ubojstvo’ zamišljen je kao prequel originalnog filma te će publici pružiti uvid u mračnu povijest Leene Klammer “Esther” i u njezino prvo ubojstvo.

Prvi film govori o Estherinom prijašnjem životu – obitelj s kojom živi nije prva obitelj koja ju je posvojila, a znamo i da je pobjegla iz psihijatrijske ustanove. Međutim, novi nastavak Siroče: Prvo ubojstvo priča o tome kako je Leena uspjela pobjeći iz Estonije u Sjedinjene Države.

Leena Klammer je žena koja pati od hipopituitarizma, zbog čega izgleda mlađe. Predstavljala se kao “Esther”, nestala kći Katie Mauerove i Richarda Mauerova. Katie je uvjerena da to nije njezina kći, dok Richard vjeruje da njegova žena pati od paranoje. Leena ih pokušava razdvojiti stvarajući velike probleme obitelji i sukobljava se s majkom koja će zaštititi svoju obitelj pod svaku cijenu.

Details

Date:
kolovoz 11.
Time:
20:00 do 21:09
Event Categories:
,
Event Tags:

Ostalo

Kategorizacija
15
Izvorno ime
Orphan: First Kill
Redatelj
William Brent Bell
Uloge
Julia Stiles, Isabelle Fuhrman, Rossif Sutherland
Trajanje filma
99
Država
SAD
Top